Ta strona używa cookie w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki.

Zgadzam się

Your browser version is not supported. Download the latest browers, or use other.

Zamknij

r e k l a m a

Portal partner

Własne wyroby na Wielkanoc, czyli ubój na potrzeby własne

13.02.2018

Drukuj

Własne wyroby na Wielkanoc, czyli ubój na potrzeby własne

Artykuł płatny

Chęć uboju świni należy zawsze zgłosić do PLW minimum 24 godziny przed ubojem (pisemnie, osobiście, e-mailowo). Obowiązkowym jest badanie mięsa w kierunku włośnicy. Te dwa wymogi muszą spełnić wszyscy hodowcy, którzy chcą przy okazji świąt pokosztować wyrobów ze świnki wyhodowanej we własnym gospodarstwie. Więcej formalności muszą dopełnić producenci trzody ze stref ASF.

Przeczytaj pozostałe 83% artykułu

Kup dostęp do artykułu lub skorzystaj z oferty naszej prenumeraty.

Płatność za artykuł

3,69 zł

/ za artykuł

Zamawiam

Polecamy

Prenumerata

165,00 zł

/ rok

Zamawiam

Mam już konto prenumeratę lub konto premium Zaloguj się

r e k l a m a

r e k l a m a

więcej artykułów z tej kategorii