Użytkowniku zadecyduj o wyrażeniu zgody!

Skrollując treść naszego Serwisu, zamykając okno tego komunikatu (X), klikając na elementy strony poza tym komunikatem bez zmian ustawień w zakresie prywatności, zgadzasz się na przetwarzanie danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. (dalej PWR/my) i Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji w serwisach PWR i w Internecie. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.
Dowiedz się więcej lub zdecyduj o zgodzie.

Nasz cel to dostarczanie interesujących Ciebie treści, również przez dopasowane do Twoich zainteresowań reklamy. Twoja zgoda na wykorzystanie plików cookies i podobnych technologii w Twojej przeglądarce umożliwi nam dostosowanie przekazu do Twoich preferencji. Pozwoli ograniczyć ilość prezentowanych reklam Brak zmian ustawień przeglądarki jest Twoją zgodą na zapis plików cookies i podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym i wykorzystanie zapisanych w nich informacji. Ustawienia przeglądarki w zakresie cookies możesz zawsze zmienić
(szczegóły w Polityce Prywatności).

Drogi Użytkowniku!

Przez dalsze Aktywne korzystanie z Serwisu, bez zmian ustawień przeglądarki, oznacza, że zgodziłeś się na przechowywanie w Twojej przeglądarce plików cookies i na przetwarzanie gromadzonych dzięki nim danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. i naszych Zaufanych Partnerów. Dowiedz się więcej lub wycofaj zgody

Czytaj wygodniej w nowej darmowej aplikacji mobilnej!

Your browser version is not supported. Download the latest browers, or use other.

Zamknij

r e k l a m a

Partner portalu

Berlin – rzepak cały czas na topie!

24.06.2019

Drukuj

Berlin – rzepak cały czas na topie!

Artykuł płatny

Uczestniczyło w nim ponad 300 naukowców z całego świata, z czego – co znamienne – prawie połowę stanowili badacze z Chin, ale wzięli w nim udział także m.in. naukowcy z Kanady, USA, Australii i z całej Europy, także z Polski.

Po 3 intensywnych dniach wykładów, zaprezentowaniu kilkuset posterów i wyników doświadczeń z całego świata, widać wyraźnie, że zmienia się podejście do rzepaku. Postrzegany jest już nie tylko jako roślina oleista, ale także jako cenna roślina białkowa. I to właśnie nad polepszeniem jakości pozyskiwanego z niego tłuszczu oraz białka pracują hodowcy na całym świecie.

Przeczytaj cały artykuł w wersji premium
dla prenumeratorów.

Jeśli jesteś prenumeratorem, lub wykupiłeś dostęp do serwisu - ZALOGUJ SIĘ
Nie masz wykupionego dostępu wybierz jedną z opcji:

Pojedynczy artykuł

3,69 zł

/ za artykuł

Zamawiam

Polecamy

Miesięczny dostęp
+ e-wydanie

19,90 zł

/ za miesiąc

Zamawiam

Dla prenumeratorów

0,00 zł

Zaloguj się

Mam już prenumeratę lub konto premium Zaloguj się

Czytaj artykuły w naszej aplikacji!

Aplikacja TAP jest już dostępna

Galeria zdjęć

XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie
Dr Eike Hupe - prezes Rapool
XV Międzynarodowy Kongres Rzepaczany w Berlinie

r e k l a m a

r e k l a m a

więcej artykułów z tej kategorii