StoryEditor

Dzień Dziadków według UPEMI

  Przemysł mięsny dostrzega zasługi i docenia seniorów, nie zapominając o obchodzonych właśnie Dniu Babci i Dniu Dziadka.
22.01.2014., 14:01h

Wiedza posiadana przez „domowych liderów opinii“, a przekazywana młodszym pokoleniom oraz pomoc i wsparcie, na jakie mogą liczyć młodsi to nieocenione wartości w polskim domu.  Dlatego właśnie, doceniając trud seniorów Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI) zorganizowała dla nich Dzień Babci i Dzień Dziadka. 

W trakcie całodniowego eventu nie zabrakło wykładów i indywidualnych porad dietetycznych specjalistów od zdrowego trybu życia prof. Krzysztofa Krygiera i dr hab. Lucyny Kozłowskiej z Wydziału Nauk o Żywieniu SGGW. Eksperci podkreślili wpływ zbilansowanej diety na zdrowie seniorów. Przekazali informacje o tym, co i jak jeść, aby zachować witalność, sprawność i urodę. Dlatego, podczas całego tego  dnia, serwowane były produkty ze znakiekm jakości QAFP.

Spotkanie, zorganizowane w ramach kampanii "QAFP na obcasach", to jedno z pierwszych tego typu spotkań. Jak informują organizatorzy, kolejne odbędzie się z okazji Dnia Kobiet na początku marca. 

oprac. ec

 

Pozostało 10% tekstu
Ten artykuł jest dostępny w Strefie Premium.
Czytaj i oglądaj bez ograniczeń! Zyskaj dostęp do Strefy Premium już za 19,90 zł za pierwszy miesiąc. Dla prenumeratorów dostęp gratis po zalogowaniu
Prenumeratorzy top agrar Polska mogą korzystać ze Strefy Premium za darmo! Kliknij, by dowiedzieć się, jak się zarejestrować.
Top Agrar
Autor Artykułu:Top Agrar
Pozostałe artykuły tego autora
Masz pytanie lub temat?Napisz do autora
POWRÓT DO STRONY GŁÓWNEJ
20. kwiecień 2024 09:58