Reklama zniknie za 11 sekund

r e k l a m a
PARTNER
r e k l a m a

W domowej wędzarni

Obrazek

Wedzone wędliny, kiełbasy czy ryby mają spore grono smakoszy, a domowe wedzenie ułatwia dostęp do nich.

Ewelina Cisłak17 kwietnia 2015, 16:08

Choć Święta Wielkanocne kojarzone z wędzonymi szynkami są juz za nami to czas na wędzenie wcale nie minął. W ofercie firmy Biowin znajdziemy miedzy innymi małe domowe wędzarnie. Pewność, na czym i co wędzimy to też pewność wysokiej jakości. 
Oprócz wędzarni, zakupimy tez drewno do wędzenia, ponieważ znaczenie w ostatecznym smaku ma dym. Najlepsze są dobrze oczyszczone zrębki wędzarnicze pochodzące z naturalnego drewna buku, olchy, czereśni i jabłoni.
W domowej przenośnej wędzarni można jednorazowo uwędzić 2 kg szynki lub schabu i kilka pstrągów. Jej koszt to 130 zł brutto
ec



1 z 1
Przenośna domowa wędzarnia

Przenośna domowa wędzarnia

Picture of the author
Autor Artykułu:Ewelina Cisłak
Pozostałe artykuły tego autora

Ważne Tematy

Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o., ul. Metalowa 5, 60-118 Poznań. Akta rejestrowe przechowywane w Sądzie Rejonowym Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydziale Gospodarczym, KRS 0000101146, NIP 7780164903, REGON 630175513, kapitał zakładowy: 1.000.000 PLN.

Wszystkie prezentowane w ramach niniejszego portalu treści są własnością Polskiego Wydawnictwa Rolniczego Sp. z o.o., są zastrzeżone i chronione prawem autorskim, kopiowanie i dalsze rozpowszechnianie treści jest zabronione. (art. 25 ust. 1 pkt 1b ustawy z 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych)