Użytkowniku zadecyduj o wyrażeniu zgody!

Skrollując treść naszego Serwisu, zamykając okno tego komunikatu (X), klikając na elementy strony poza tym komunikatem bez zmian ustawień w zakresie prywatności, zgadzasz się na przetwarzanie danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. (dalej PWR/my) i Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji w serwisach PWR i w Internecie. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.
Dowiedz się więcej lub zdecyduj o zgodzie.

Nasz cel to dostarczanie interesujących Ciebie treści, również przez dopasowane do Twoich zainteresowań reklamy. Twoja zgoda na wykorzystanie plików cookies i podobnych technologii w Twojej przeglądarce umożliwi nam dostosowanie przekazu do Twoich preferencji. Pozwoli ograniczyć ilość prezentowanych reklam Brak zmian ustawień przeglądarki jest Twoją zgodą na zapis plików cookies i podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym i wykorzystanie zapisanych w nich informacji. Ustawienia przeglądarki w zakresie cookies możesz zawsze zmienić
(szczegóły w Polityce Prywatności).

Drogi Użytkowniku!

Przez dalsze Aktywne korzystanie z Serwisu, bez zmian ustawień przeglądarki, oznacza, że zgodziłeś się na przechowywanie w Twojej przeglądarce plików cookies i na przetwarzanie gromadzonych dzięki nim danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. i naszych Zaufanych Partnerów. Dowiedz się więcej lub wycofaj zgody

Czytaj wygodniej w nowej darmowej aplikacji mobilnej!

Your browser version is not supported. Download the latest browers, or use other.

Zamknij

r e k l a m a

Partner portalu

Kiełbasa w nowoczesnej kuchni

27.04.2018

Drukuj

Kiełbasa w nowoczesnej kuchni

Artykuł dostępny

Zgłębiając wiedzę dotyczącą kulinariów, możemy śmiało stwierdzić, że gotowanie idzie z duchem czasu. Z każdym dniem pojawiają się na rynku nowe produkty i ciekawe sposoby na to, jak urozmaicić gotowanie i dodać mu nowoczesnego, unikalnego kunsztu. Mówiąc o nowoczesnej kuchni na myśl przychodzą produkty oryginalne, często rzadko spotykane w polskiej kulturze.
Nie trzeba jednak gotować na bazie trudnych do zdobycia składników. Warto pamiętać, że w gotowaniu, jak i w innych dziedzinach życia, nowoczesność miesza się z tradycją. Dotyczy to zarówno stosowanych metod przyrządzania potraw, jak i wykorzystywanych do nich produktów spożywczych. Nowoczesna kuchnia może bazować, więc na tradycyjnej kiełbasie, która jest świetnym dodatkiem do zdrowych, wykwintnych i jednocześnie szybkich dań.
Kiełbasa podwawelska ekstra, żywiecka i krakowska sucha to trzy produkty, które można wykorzystać w kuchni nowocześnie i bardzo oryginalnie. Wśród propozycji dań bazujących na kiełbasie znajdują się zarówno tarty, warzywne steki z dodatkiem kiełbas, a także wykwintne, oryginalne potrawy, takie jak na przykład kołacz z twarogu z mierzwioną kiełbasą żywiecką, salsą verde i pieczoną pietruszką. Grillowana kiełbasa także nie musi być nudna, ponieważ w połączeniu z oryginalną sałatką, na przykład na bazie karmelizowanych ziemniaków, może stworzyć niebanalne danie.

Wszystkie wspomniane kiełbasy są produktami promowanymi w ramach kampanii informacyjno-promocyjnej pt. „Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP”. Głównym celem programu jest rozpowszechnienie wiedzy o kiełbasach: podwawelskiej ekstra, żywieckiej i krakowskiej suchej, wytworzonych w systemie jakości QAFP, a także zwiększenie świadomości konsumentów na temat metod wytwarzania i wysokich standardów produkcji.

r e k l a m a

Polecane dla Ciebie:

article icon

Pszenica i kukurydza ostro w górę, a rzepak lekko w dół.

Czytaj

r e k l a m a

Komentarze (?)

r e k l a m a

więcej artykułów z tej kategorii