Użytkowniku zadecyduj o wyrażeniu zgody!

Skrollując treść naszego Serwisu, zamykając okno tego komunikatu (X), klikając na elementy strony poza tym komunikatem bez zmian ustawień w zakresie prywatności, zgadzasz się na przetwarzanie danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. (dalej PWR/my) i Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji w serwisach PWR i w Internecie. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.
Dowiedz się więcej lub zdecyduj o zgodzie.

Nasz cel to dostarczanie interesujących Ciebie treści, również przez dopasowane do Twoich zainteresowań reklamy. Twoja zgoda na wykorzystanie plików cookies i podobnych technologii w Twojej przeglądarce umożliwi nam dostosowanie przekazu do Twoich preferencji. Pozwoli ograniczyć ilość prezentowanych reklam Brak zmian ustawień przeglądarki jest Twoją zgodą na zapis plików cookies i podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym i wykorzystanie zapisanych w nich informacji. Ustawienia przeglądarki w zakresie cookies możesz zawsze zmienić
(szczegóły w Polityce Prywatności).

Drogi Użytkowniku!

Przez dalsze Aktywne korzystanie z Serwisu, bez zmian ustawień przeglądarki, oznacza, że zgodziłeś się na przechowywanie w Twojej przeglądarce plików cookies i na przetwarzanie gromadzonych dzięki nim danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. i naszych Zaufanych Partnerów. Dowiedz się więcej lub wycofaj zgody

Czytaj wygodniej w nowej darmowej aplikacji mobilnej!

Your browser version is not supported. Download the latest browers, or use other.

Zamknij

r e k l a m a

Partner portalu

Konkurs dla producentów bydła mięsnego

17.09.2018

Drukuj

Konkurs dla producentów bydła mięsnego

Artykuł dostępny

Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego razem z Fundacją Edukacji Ekonomicznej i Rozwoju Obszarów Wiejskich przystąpiło do organizacji kolejnej edycji Ogólnopolskiego Konkursu PRODUCENT BYDŁA MIĘSNEGO ROKU.

r e k l a m a

Patronem konkursu jest MRiRW, KOWR, ARiMR, SGGW, IERIGŻ, CDR w Brwinowie.
Ogłoszenie wyników Konkursu nastąpi w grudniu br. w Warszawie podczas V Forum Sektora Wołowiny. Jak dowiadujemy się na stronie PZPBM celem konkursu jest integracja środowiska hodowców i producentów bydła z sektorem przemysłu mięsnego, upowszechnianie wiedzy, ukazanie znaczenia tego działu produkcji rolnej dla bioróżnorodności i gospodarki narodowej

W wyniku konkursu zostaną wyłonieni najlepsi producenci bydła mięsnego w 2018 r. w następujących kategoriach:

1. producent bydła opasowego,
2. producent jałówek i buhajów hodowlanych,
3. producent odsadków,
4. grupy i organizacje producentów bydła mięsnego.
 

Kandydatury można zgłaszać poprzez:

  • Ośrodki Doradztwa Rolniczego, Izby Rolnicze, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa, 
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, Związki Pracodawców - Dzierżawców i Właścicieli Rolnych, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego oraz związki branżowe, zrzeszające hodowców i producentów bydła mięsnego.
 
Wypełnione ankiety należy przesłać pod adres:

Ogólnopolski Konkurs PRODUCENT BYDŁA MIĘSNEGO ROKU 2018
ul. Toruńska 30/45, 85-023 Bydgoszcz
producentbydla@ogolnopolskikonkurs.pl
Więcej informacji: 22 622 09 87


dkol/pzpbm.pl

Polecane dla Ciebie:

article icon

Prognozy plonów pszenicy ozimej nie są optymistyczne

Czytaj

r e k l a m a

Komentarze (?)

r e k l a m a

więcej artykułów z tej kategorii