Weź udział w konkursie i wygraj odpicowanego Ursusa!  
   

Your browser version is not supported. Download the latest browers, or use other.

Zamknij

r e k l a m a

Partner portalu

Smaki Regionow

01.10.2014

Drukuj

Smaki Regionow

Zarejestruj się i zaloguj aby przeczytać kolejne 3 artykuły.
Wszystkie przeczytasz dzięki prenumeracie lub kupując dostęp.

Zarejestruj się lub Zaloguj się

Czytaj bez ograniczeń

Kup dostęp

r e k l a m a

Zdaje się, że rekordowa była też liczba wystawców, którzy zajmują się produkcją miodów lub soków. Idąc za zapotrzebowaniem konsumentów, gospodarstwa pszczelarskie coraz częściej oferują miody smakowe z dodatkiem owoców. Coraz popularniejszy staje się też miód pitny czy akcesoria domowe, jak świece z wosku pszczelego.
Z kolei producenci soków, zarówno jednodniowych, jak i pasteryzowanych o dłuższym terminie przydatności do spożycia, skupiali wokół siebie tłumy zainteresowanych nie tylko posmakowaniem, ale przede wszystkim kupnem soków. Przypomnijmy, że o produkcji soków z własnego sadu pisaliśmy w „top agrar Polska” w numerze 2/2014.
Jak twierdzą obecni na targach rolnicy, daje się zauważyć zwiększone zainteresowanie żywnością dobrej jakości. Dlatego coraz więcej gospodarstw oferuje sprzedaż bezpośrednią, ale też jest coraz większa konkurencja. Stąd obecność na takich i podobnych imprezach jest konieczna, by dać się poznać jak najszerszemu gronu odbiorców.
Pełna lista produktów nagrodzonych podczas Targów Smaki Regionów znajduje się na stronie www.polagra-food.pl.

ec


Widziałeś już nasze video "I Targi Woyciechowskie w Poturzynie"?

Czytaj artykuły w naszej aplikacji!

Aplikacja TAP jest już dostępna

Galeria zdjęć

Saider Cydr Premium jabłkowy z kieleckiej firmy Kamron zdobył Złoty Medal 2014.
Kiełbasa barania sucha firmy Dobropol zdobyła Perłę 2014 w kategorii Najlepsze Produkty Regionalne.
Miody Pitne z firmy Mazurskie Miody przypominają o długiej tradycji tych trunków w Polsce.
Smak i wartości warzyw oraz owoców ekologicznych firma Żywność Ekologiczna Bio Food zamyka w swoich sokach.

r e k l a m a

r e k l a m a

więcej artykułów z tej kategorii

Użytkowniku zadecyduj o wyrażeniu zgody!

Skrollując treść naszego Serwisu, zamykając okno tego komunikatu (X), klikając na elementy strony poza tym komunikatem bez zmian ustawień w zakresie prywatności, zgadzasz się na przetwarzanie danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. (dalej PWR/my) i Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji w serwisach PWR i w Internecie. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.
Dowiedz się więcej lub zdecyduj o zgodzie.

Nasz cel to dostarczanie interesujących Ciebie treści, również przez dopasowane do Twoich zainteresowań reklamy. Twoja zgoda na wykorzystanie plików cookies i podobnych technologii w Twojej przeglądarce umożliwi nam dostosowanie przekazu do Twoich preferencji. Pozwoli ograniczyć ilość prezentowanych reklam Brak zmian ustawień przeglądarki jest Twoją zgodą na zapis plików cookies i podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym i wykorzystanie zapisanych w nich informacji. Ustawienia przeglądarki w zakresie cookies możesz zawsze zmienić
(szczegóły w Polityce Prywatności).

Drogi Użytkowniku!

Przez dalsze Aktywne korzystanie z Serwisu, bez zmian ustawień przeglądarki, oznacza, że zgodziłeś się na przechowywanie w Twojej przeglądarce plików cookies i na przetwarzanie gromadzonych dzięki nim danych osobowych przez Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. i naszych Zaufanych Partnerów. Dowiedz się więcej lub wycofaj zgody