Ta strona używa cookie w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki.

Zgadzam się

Your browser version is not supported. Download the latest browers, or use other.

Zamknij

r e k l a m a

Partner portalu

Nowe trendy w europejskiej produkcji świń

01.06.2018

Drukuj

Nowe trendy w europejskiej produkcji świń

Artykuł płatny

Jak mówił właściciel firmy Etos – Czesław Szymendera, w nowoczesnej produkcji świń bardzo ważne jest wykorzystywanie i wdrażanie innowacji na każdym odcinku chowu, w tym w żywieniu zwierząt. Jego zdaniem ścisła współpraca między właścicielami ferm a obsługującymi je doradcami oraz lekarzami weterynarii jest kluczem do sukcesu i efektywnej produkcji. Wszyscy oni muszą pracować nad stworzeniem najlepszych warunków do rozrodu i wzrostu zwierząt.

Przeczytaj cały artykuł w wersji premium
dla prenumeratorów.

Jeśli jesteś prenumeratorem, lub wykupiłeś dostęp do serwisu - ZALOGUJ SIĘ
Nie masz wykupionego dostępu wybierz jedną z opcji:

Pojedynczy artykuł

3,69 zł

/ za artykuł

Zamawiam

Polecamy

Miesięczny dostęp
+ e-wydanie

19,90 zł

/ za miesiąc

Zamawiam

Dla prenumeratorów

0,00 zł

Zaloguj się

Mam już prenumeratę lub konto premium Zaloguj się

Galeria zdjęć

Konferencja ETOS
Konferencja ETOS
Konferencja ETOS
dr. Grażyna Kusior
lek. wet. Robert Biesiadecki
Mads Kring i Jerzy Pastuszak ETOS
Mads Kring Ronshauge
Wiesław Szymenderwa ETOS

r e k l a m a

r e k l a m a

więcej artykułów z tej kategorii